Minden, Amit Tudni Akartál A Foci

A futball egy divatos gyakorlatban, mint egy felnőtt játékos, ez egy klasszikus élmény. De áll a legjobb játékos megszerzi a tudást, szakértelmet, elemzés. Rendszeresen kell egy második, majd megmutatom őket, amikor, mint egy szabály, a művelet. itt van néhány tipp, ami segít a győztes játékos.

football-2698966__340

Nyugodtan kérdezz a bőr, ha úgy érzed, te vagy egy adott állapotban. Néhány játékos törekszünk, hogy a fő hangsúly, hogy mi van közel, mielőtt őket, végső soron pedig tovább irányt, ahol a csapattársak. A figyelmet, integetett, majd a hívás a labdát.

Ha a hozzájárulások, hogy a kísérlet egy lövés a cél, akkor nem kell. Keresel egy társat, aki kész segíteni, ha a hely nem korlátozott. Hogy a labdát, majd hirtelen rájuk a jó helyen, ahelyett, hogy a helyszínen a saját.

Hogy energia hangulat, mint a munka. Kell az egész játék a labda oda-vissza, folyamatosan próbál funkcjonowań klasszikus hely a labdát. Nem Ébredek fel, ha a játékos a labdát passzolni is, hogy felkelti a figyelmet, ha a megfelelő srochna Betét.

Hogy lesz egy nagy játékos, van, hogy hihetetlenül mobil csatában. Amikor elérte a saját keret, mutasd meg mindent a gyakorlatban. Nézd meg a saját labdarúgó klubok. Derítsd ki, annyi a kalandok, a labdarúgó-klub a rész. Sok a hatásköröket, ideértve a szakmai intézmények alkalmazni kell.

Hogyan kell tanítani a gyerekeket, hogyan kell a bőr, foci, arról, hogy te hoztad fel a csöpögő. Sok tanulni, csak rúgni a labdát előre, biztató, azonban így nem okoz semmilyen kísérlet is uznalibyśmy ellenfél volt a lopás. Tettek is kell használni a gazdag csoportja, az intenzitás, hogy tartsa a bőr önmagától. Mutasd meg nekik, hogy mentse el külön helyet egy sima touch le a megjelenése a labdát, ha csöpögő érte át.

Néhány stratégiák egyéni csapattársak. Kell tudni, hogy mikor lesz, hogy át a labdát, így tudnak elmélyülni, kényelmes helyzetben ahhoz, hogy megértsük azt. Például, lehet átlépni a bőr a villamosenergia-rendszer több könyvek, a harmadik időt ment, hogy a bal.

Mutasd meg, hogy előre, ahol a bőr a csatában. Tudnod kell, hogy mikor jön a labda. Tudnia kell, mi hívni, ha azt várod, hogy a labda. Vártam, mikor védelme is fontos. Ha meg tudja tervezni a következő lépés az ellenség, növeli a kilátások megszűnik a mozgás.

Ma van egy teljes új foci trükk, hogy a teszt során a labdarúgó szezon. Hogy fordítson egy sor, hogy tanítsa meg a nevelés tudásukat. Megmutatni neki, hogy mi nőtt fel, a vonat velük, akkor meg lehet tanulni együtt. Akkor lehet pénzt keresni, együtt, hogy a csapat sok sikert a szezonban

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s