Negyed élt és képzett Kenyában. Olimpiai Homoláčův jön a happy end?

Valaki nem volt kész a szezonban állítsa étrend alapjaiban átszervezték képzési tervet, vagy cserélje ki az edző. Az ilyen kitartást képest George Homoláč troškaři. Otthon

Brno sportoló közvetlenül megváltozott az egész kontinensen.

majdnem egynegyede élt és tanult paradicsom afrikai futók Iten, Kenya – egy város található, két és fél ezer méteres tengerszint feletti magasságban. „Kaptam több időt, mert befejezte az iskolát, úgyhogy kockáztattam meg,” magyarázza Master of Masaryk Egyetemen tanult sport irányítását. „És mindenek felett akartam tenni valamit, hogy javítsa a teljesítményt.”

Homoláč feláldozni időmegtakarítás, a kényelem és az újév elment Afrikába. „A szoba volt egy ágy, fürdőszoba és WC-vel.Kitüntetések a nyugati civilizáció is ott voltak, mert én csak koncentrálni képzés, „emlékeztet a kenyai misszió natív Brno. „Anya kezdetben félt, de a végén vette a család jó”, mondta 26 éves Bohemia.

Egyes čtyřicetitisícového Iten eredetileg ment a kollégákkal és a Milan Kocourek Ales Borek. Hamarosan azonban Brno csoport megtalálta a kenyai haverok fogadási bónuszt akikkel képzett és összebarátkozott. „Kenyaiak nagyon kamarádští.Úgy gondolom, hogy ha visszatérünk, akkor szívesen minket „, mondja Homoláč akik rutinszerűen sikerült a harminc adag naponta. Otthon

Annak a ténynek köszönhetően, hogy találkozott a helyi futók és a pályán kívül, felismerte a cseh bajnok marathon legnagyobb különbség az európaiak és kenyai atléták, akik hosszabb távokon globális szuperhatalom. „A készítmény meglehetősen hasonlít. Az egyik legfontosabb különbség azonban a magasságot, ahol a vonatok, „le Homoláč.

A másik ok? Diet. „Minden épül, növényi eredetű. Elvesztettem hat kiló.Ahogy húzza az extra kiló, ez erő tudni „tudja cseh fiatal. „Hazatérése után van egy csomó Óraüzletek sok látnivaló.”

Az utolsó, és először alig érezhető jellegzetes kenyaiak a sport mentalitás. „Ők szörnyű önbecsülés,” jelentések Homoláč. „Úgy véli, hogy a run-szor, ami képzett elég.”

Mintha Iten minden futó, majd a mottója kivágjuk a reklám szlogen: „Minden lehetséges”. És tudta azt is cseh kalandor. „Ő mondogatta nekem, ez a fajta hozott nekem,” mondja. „Valaki mindig alábecsülik, és azért is, mert futni rosszabb. Végül rájöttem, hogy igazuk volt „, mondja versenyző AK Kroměříž.Miután közel jedenáctitýdenním marad Kenyában, amely Homoláč és segítségével szponzor hatvan ezer koronát, visszatért a Cseh Köztársaságban. „Azt terveztem, hogy eljövök a verseny előtt, és kihasználta a hatása a magassági edzés”.

Az április elején, a natív Brno Prága Félmaraton jelentősen javult a személyes legjobb 01:03:50 át a célvonalat, és levette a mez . „Örültem, és nem akartam, hogy unalmas,” ő nevet a legjobban Čech a cél, a teljesítmény is biztosította a kezdete a júniusi Európa-bajnokság, Amszterdamban.

brazil álom feladom

a legnagyobb álmom, amiért ment afrikai kalandot, de felállni a kezdete az olimpiai maraton a játékok Rio. „A vágy nagyszerű” Homoláč bejelenti, hogy erőfeszítéseit cinch hétvégi maratoni Hamburgban.

Bár a cseh képviselője az Észak-Németországban órajele egy egyéni legjobb 02:16:55 és befejezett enyhébb részvételi kritériumokat az öt karika a-limit hazai uniós azonban csökkent közel két perccel. „A pálya, mint a többi városi maratont hullámosabb, kicsit ez is befolyásolja a szél.A személyes legjobb, tetszik, de semmit nem lehet tenni „, mondja maratont.

Előbb feladja olimpiai törekvéseit, akkor azonban nem szabad, hogy megfertőzi a kenyai mentalitás…

Úgy véli, hogy május 8 van a kezdete egy maratoni Prágában. „Így sokkal később a maratoni Soha nem akartam futni nem verseny. Comb, fenék, hát, minden zasekané „, mondja Homoláč. „Azt akarom kezdeni a lehető leghamarabb vyklusávat és látni. Most úgy érzem, másképp, mint a múltban. Olyan fáradt vagyok, jó eséllyel tábla Prágában nagyobb. „

ér véget a Homoláčův mese happy end? „A remény hal meg utoljára”, ő tudja. És amikor nezadaří? “Így talán az 2020 Tokyo megnyomásakor.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s