Szerencsétlen vereség a nyolc döntőbe ME, Rio ugyanakkor már nem kerülheti Petrikova

 

a nyolcadik fordulóban Petrikov tömeg osztály legfeljebb 60 kg elvesztette Hovhanneseem Davtyjanem Örményország, amely végül a harmadik helyen. Perc vége előtt még vezetett büntetés ellenfél. De akkor…

ötven másodperccel a vége előtt is kapott büntetést. Szerint a bírók megvédte a vékony él túl passzívan. Huszonegy másodperccel a vége előtt az extra vyšlápl ki a szőnyeget, amelyen judo is tizenegyes és a veszteség már utolérte.

„Az első mondat volt, azt hiszem, egy kicsit szigorú. A második az én hibám volt. Az ellenfél kedvező volt tapadás, és azt akartam, hogy ő mozgás, de vyšlápl mindkét lábát. Az én hibám volt, meg kellett birkózni jobb „megbánta Petrikov.

Majd így folytatta:” Ez egy fájdalmas veszteség. Annyira sajnálom.Két perc, én egy kicsit jobb, de hiányzott az utolsó darab. Nem voltam képes, hogy dobja. Balszerencse. Ha egyezik a elengedni, úgyhogy biztosan sajnálom, hogy nem használ semmilyen lehetőséget. „

Petrikov elveszett Davtyjanem ötödik alkalommal a sorban. Örmény judo bajnokság egyértelműen a kedvencek a versenyen, és oltjuk ötödik. A múltban volt a harmadik a világbajnokságon 2009-ben, a második az Európa-bajnokság 2012-es és a harmadik az Eb 2014

A bejárat a bajnokságot, míg Petrikov elsajátította nagyban – a IPON verte Andreje Klokova Litvánia.

a mérkőzés volt a kezdetektől határozottan a kezében.Aktív stílus hamar kénytelen büntetést az ellenfél, és nem sokkal később bement a vezetést povedeným sietség, amiért megkapta a bírók Juko, ami a legalacsonyabb technikai értékelés.

A játék során továbbra is szakszerűen irányított. A legvégén, ráadásul litván képviselő tartani IPON. Ez azt jelenti, hogy húsz másodperc alatt sikerült megtartani pengék. Ippon Judo a legmagasabb pontszámot, és a játék automatikusan véget ér utána.

„Az első mérkőzés a részemről nem túl sok hibát. Az ellenfél jól a kezében, és amikor szükséges, így támadtam. Még a földön, volt egy jó támadás. Ezzel a játékkal elégedett vagyok „, mondta Petrikov.

Egy kötve kilencedik helyet az olimpiai képesítést szerzett 48 pontot.Mert ő irányítja megközelítés Rio de Janeiro megszökött, bár a végzettség végén lejár május.

„Ez kell erre a célra. Két vagy három srác, akik előttem voltak a rangsorban, kiesett az első fordulóban, és én lennék az előttük kéne. Meg kell lennie legalább a XVIII vagy XIX fokára. A fennmaradó két versenyen azonban, hogy a direkt megközelítés nem veszélyeztetheti, „kommentálta Petrikov.

Egy másik cseh judokákat az Eb bemutatja az elkövetkező napokban. Most négy – Jaromír Ježek, Jakub Ječmínek, Jaromír Musil és Ivan Petr – a tatamin Kazan fog harcolni pénteken.Az első naptól kezdve később jön a David Klammert, Lukáš Krpálek és Michal Horák.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s