ÁTTEKINTÉS: Hogy vannak a cseh sportolók a harc a Rio olimpián

 

Ez szinte biztos, hogy a történelmi rekord 142 cseh sportolók 2004-es athéni Rio esik. „Hogy mi volna, hogy egy futballcsapat, amely már. Képesítések egyre nehezebb „, mondja misszió vezetője Martin Doktor, a kétszeres olimpiai bajnok.

Jelenleg a cseh Rio nyert 65 ülőhely. „Egy optimista becslés az expedíció 130 sportoló, 120 reálisabb”, mondja doktor.

A csehek ezt a játékot biztosan kvalifikálta magát a labdarúgás, a kézilabda, lovas, gyeplabda, rögbi, búvárkodás, trambulin, šestkovém röplabda, taekwondo és vízilabda.

Ahogy állsz más sportágakban?

Atlétika

Limits lehet tölteni május 1-jétől 2015-11 július 2016-os.A lista 22 “limitářů” nem Maslak (400m) Holuša (1500 m) P. Freedom (110 m Ex.) JUSKA (távolság) Baba (H) Balner, Kudlička (bar) Stanek (labda) Frydrych, Vadlejch, Vesely (összes lándzsa) Gdula (séta) Helcelet ( desetiboj) Hejnová, gél (mindkettő 400 m Ex.) Sekanová (3000 m Ex.) Gross (H) < b> Maláčová, Ptáčníková (két pólus) Špotáková (dart) Klucinova (hétpróba) és a Drahotová (séta).

Cseh Atlétikai Szövetség belsőleg meghúzni nemzetközi határértékeket az IAAF maraton és a járás, amelyet ő rendkívül alacsony.Továbbá előírja, hogy valamennyi tulajdonos a határait tavaly megerősítette teljesítménye 2016

Ebben az évben már a teremben, vagy az elején a szabadtéri szezon teljesítették, és megerősítette a határait tizenkét sportoló: Maslak, Juska, nagymama, Balner, Kudlička , Stanek, Vadlejch, Gdula, Gross, Maláčová, Ptáčníková és Drahotová.

vezetőedző Tomáš Dvořák úgy véli, hogy az atlétikai expedíció Rio volna harminc vagy több sportolók, az esélye annak, például szintén čtvrtkařské relé férfiak .

teljesülnek. Výškařka Michaela Hrubá és súlylökő Tomáš Staněk már megerősített olimpiai határok télen.

Tollaslabda

A kulcs csökken besorolásának és május 5 , előre 38 férfi és nő. A nők lehetnek a jelenlegi 20.Csendes hely Gavnholt. kontraszt Koukal jelenleg az egyik helyen az eljárást, majd szorosan mögötte egy másik cseh Ludík.

kosárlabda

A nők először 2000 óta, hogy hiányzik a játék. Férfi naoapk honnan 7. helyen a tavalyi Eb-kvalifikációs torna harcolt az olimpián, mely várja a július 4. Belgrádban. A két legjobb csapat a három tagú csoport a cseh, Japán, Lettország Ott mért rájátszásba erők a legjobb duó Szerbiából, Puerto Rico, Angola. Csak a győztes adhatja át a játékot. A legnagyobb kedvencem a hazai Szerbia.

utolsó remény csapatsportok. Így örülnek cseh kosárlabda, miután legyőzte az erős Horvátország az Európa-bajnokság.Ők most ünnepelte Szerbiában?

Box

kudarca után az európai kvalifikációs férfi elhagyta a világot, csak 7-19 . június Bakuban, ahol a legkülönbözőbb súlycsoportok gazdára öt helyet. Nők játszhat a nullszaldós a saját világbajnokságot, amely otthont május 19-27 Astana. Minden kategóriában ott még képzetlen bokszoló szét után négy helyszínen. A legnagyobb cseh jelöltek a sikeres harc a Rio Chládek a Schmoranzová .

Kerékpár

mászó. A dombos részén olimpiai verseny kell felelniük Roman Kreuziger (balra) és Leopold König.A februári kurýroval térdsérülése.

Az országúti verseny a cseh kontingens négy férfi úgy döntött, a tavalyi rangsorban ország a World Tour és az Európa Tour. Azt a kiindulási kvaternió is kell lennie mindkét Rio časovkáři, nem jelenti, hogy a különböző tudományágak különböző versenyzők. A jelölést jóváhagyta június végén Unió által már jóváhagyott belső kritériumainak az öt König, Kreuziger, Stybar, Vakoč és a nemzeti bajnok az időfutam (ő kedvenc Kyjov Bárta ).

Ezzel szemben, a nők is induló legalább egyik széle az úszó. Ez kell helyezni a rangsorban országok UCI tizenhetedik, de abban a pillanatban, hogy az egyik a huszadik cseh nők fokára 120 pontot, mivel az utolsó haladás Nizozemek helyzetbe.Amennyiben a nők még mindig három helyen olyan gyorsan, mint korábban, akkor válhat egy szeretett olimpikon Nash. De ez még mindig nem erősítették meg, hogy a start Rio érdeke.

A premier a játékot. A rangsorban június 11 (legfeljebb négy golfozó a földön) között lenne 60 előrenyomuló nők nem hagyja Spilková , most negyvenkét.

torna

a minősítési tartott Rio, 32 ponttal kezdő biztosítani sport tornász Jessen , a fia korábbi világ ezüstérmes egyensúly gerenda folyón. Tornász sikerült. Ritmikus gimnasztika M ičková szakértelemmel rendelkezik Rio csütörtökön és pénteken.Játék ez áthatol az első hét versenyzők, akik a teljes tizenöt jogosultak a világbajnokság már.

Vitorlázás

Helyek Rio nyerte Fenclová , az ötödik a világbajnokságon a Laser Radial osztályban, valamint az európai minősítő Hot a lézer.

Judo

A döntő tényező csökken világranglista május 30. cikkének (maximum egy judokákat minden kategóriában a földön).Rio biztosan nem fog hiányozni ex-világbajnok Krpálkovi (100 kg), és nagyon valószínű, sőt Petrikova (60 kg), szélén az eljárás már Hedgehog (-73 kg) és a égő (több mint 100 kg), és még mindig van egy elméleti esélye i Musil (akár 81 kg-os).

Minden súlycsoport jut a rangsor 22 judo plusz két egymástól kontinensen. Jelenleg, a második Krpálek 19 Petříkov Hedgehog 29., 30. és a 45. Horak Musil.

kenu

NAGY PÁLYÁZÓKNAK olimpiai érmet. Martin Fuksa bal kenus, kajakos Josef Dostál jobb.

A kiegészítő olimpiai minősítési 18 és május 19-Duisburg Törekedtem radon-Dvorak a C2.A kategóriában van is osztott négy helyen a többi kategóriába, miután két.

Eddig még senki nem minősítette. Ajánlatok kicsi az esélye még 23-29 May az Európa-bajnokság Nottingham, ahol elérhető lesz az alacsony képzettségű íjászok még három helyen.

öttusa

Két ülés a cseh rendezett az utolsó Eb-negyedik Freedom szószólója az olimpiai arany, és kilencedik KUF. A nők még mindig van esélye a vb Moszkva (május 17-23, három helyen), illetve rangsorolás alapján június 1, mely szerint szét a nyolc ülőhellyel még képzetlen pětibojařkám.De most ezek a gördülő ki a helyzetéből.

Úszás

MÁSODIK játékokat. Simona Baumrtová ment London 2012 az elődöntőbe, amely megmutatja, Rio?

Strandröplabda

Az út a világranglistán ( 24 pár) többé-kevésbé zárt, de az ajtót, hogy játsszon egy pár Sluková-Hermannová , vagy férfi párok továbbra is nyitott a Continental Cup június 22-25 Stavanger, ahonnan a járat Rio után Egy pár a győztes helyről (lásd: A szélén álló személyiség). A Stavanger második és harmadik országa ezután egy párt helyez el a további világméretű képzésekre július 5-től július 7-ig Szocsiban.Ebben osztja két helyet a női és férfi pár.

Sport lövészet

csehek lőttek öt helyszínen: < b> Kostelecký TRAP Jerabek malorážce hanyatt Mazurová és Švecová malorážce 3 x 40 lövés és a epres skeet. Azonban valószínű, hogy az egyik nő a 3 x 40 lövés helyettesíti bronz a korábbi játékok Sýkorová .

Táblázat tenisz

egy sikertelen minősítő fennmaradó 22 ülőhely a férfiak és a nők a rangsor május 5. Amennyiben nem kerülheti Vacenovský még a játék i Matelová, Prokopcov és végleges.

kerítések

Cseh visszatér a játék után 20 évvel.Rangsor a minősített Choupenitch a fólia és a győzelem az utolsó időmérő Prága költözött Rio kordistu ram.

A várakozás véget ért. Cseh olimpiai vívás újra, és a legnagyobb hope young Alexander Choupenitch.

Tenisz

Úgy dönt rangsor június 6. Elmondása szerint, a játék nyújthat kislemez 56 férfiak és nők, mindig a négy a földön.Jelenleg a fejlett Berdych, vidám, Rosol, Kvitova, Safarova és Plíšková Strycova .

A páros, most egy igazi kezdő egy pár férfi (valószínűleg folytatódni fog Berdych Stepanek ), két pár női (adatai szerint az építők a cseh csapat alakult ez a pár négy nő a kvintett Safarova , Plíšková, Strycova Hradecká Hlaváčková míg Kvitova be páros kizárt), és egy pár, a mix (Berdych-Plíšková?).

páros férfiak közvetlenül minősíti tíz legjobb férfi páros világranglista a június 6, és ők is választhatnak bármely partner az ugyanabban az országban, amely be van jegyezve a világranglistán egy-vagy kétágyas.Más párok száma 24 lesz az is a legjobb együttes elhelyezését. Ez abból adódik, hogy az összegzett helyen beszámoltak, hogy jobban teniszezők, akár egyéni vagy páros. Így például, a duo Berdych – Stepanek Hivatkozva most az összege 9 (Berdych egyéni) + 33 (Štěpánek megduplázza) = az egyesített helyét 42. A fennmaradó nyolc pár hím összesen 32, majd ítél a Nemzetközi Tenisz Szövetség ITF.

SILVER Londonban. Andrea Hlaváčková (balra) és Lucie Hradecká az utolsó olimpiai torna Londonban tette az utat a páros döntő.

Ugyanez a folyamat érvényes női páros. Jelenleg a szám a rangsorban deblistek 5. Safarova és 10. helyen Hradecka, akkor majd lehet választani a többi partner a cseh játékos.A teljes száma teniszezők a küldetés nem megfelelően NOB szabályai haladja meg a 6 férfi és 6 nő.

A résztvevők a vegyes páros, amelyben táblák Rio csupán tizenhat pár lesz kiválasztva alapján a helyét a jelentett kombinált pár (12 pár) és a döntést a ITF (4 pár) augusztus 9 a teniszezők jelen Rio. Berdych felajánlotta, hogy egy párt alkossanak Pliskova.

Triatlon

A világranglista május 15-én lesz jogosult 40 férfi és nő.Természetesen köztük most kilencedik Frintová , a legjobb férfi Svarc messze túl progresszív pozíciókat.

evezés

a legutóbbi világbajnokságon megnyerte játékok a cseh bajnok skifařský Synek, védekező olimpiai cím Knapková és négy könnyű súly Vraštil, O. Vetešník, futball-labda, J. Vetešník . Újabb hét hajó kap lehetőséget, hogy további képesítések Luzern (május 22-25), amely azonban a legtöbb kategóriában gazdára mindössze két időmérő helyzetben.

JOY bajnokságot.Ondřej Synek és arany eufória után a tavalyi világbajnok és Miroslava Knapková mint olimpiai bajnok Londonban, 2012.

Súlyemelés

csehek Ezek alapján a rangsor országok idei Európa-bajnokság jogosult egy olimpiai helyet, valószínűleg elfoglalja Orság Európai bronzérmes helyek.

Játék

a világbajnokság és az európai képesítési nincs cseh birkózó nevybojoval eljárást. A fennmaradó járatokat szét, a világ selejtező Ulánbátor (április 22-24) és Isztambul (május 06-08). A legnagyobb reményeket lesz Hanzlíčková és Omarov , amely megosztotta az európai selejtező mérkőzés egyetlen az eljárásból.A súlykategóriák mindegyikében a még nem kvalifikált férfiak három helyet kapnak Ulan Batorban és két helyet Isztambulban. Mindig van két lehetőség a nők számára.

Leave a comment